Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mai puțin de o lună până la Cerbul de Aur, ediția aniversară 50

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mai puțin de o lună până la Cerbul de Aur, ediția aniversară 50 Share Mai puțin de o lună până la Cerbul de Aur, ediția aniversară 50


Când spui Brașov, spui, pe de o parte, Muntele Tâmpa, Biserica Neagră, Casa Sfatului și alte câteva obiective pe care le știe tot turistul român și străin, chiar de n-a ajuns încă să le vadă cu propriii ochi, iar pe de altă parte spui Cerbul de Aur. Deși ultima ediție a avut loc în 2009, Cerbul de Aur este un simbol al Brașovului, iar bucuria iubitorilor de muzică este cu atât mai mare acum când, în an de Centenar, are loc ediția aniversară cu numărul 50. Cinci decenii de istorie muzicală care s-a scris cu nume internaționale: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Patricia Kaas.

Ediția actuală are loc între 29 august și 2 septembrie 2018, iar printre invitați se numără James Blunt, The Humans, Andra, Delia, The Motans și Amy MacDonald. Ce trebuie să știe iubitorii de nou este că există și un concurs în desfășurare: dacă îți faci selfie cu cerbul din unul dintre cele trei orașe (Brașov, București și Constanța) și te înscrii în concursul de pe Facebook, poți primi invitații la serile din cadrul festivalului. Detalii suplimentare aici

Ce este? Cel mai cunoscut festival-concurs de talie internațională din România, cu o tradiție de cinci decenii, deși în total au avut loc 17 ediții, festivalul fiind deseori suspendat pe mai mulți ani.
De ce să mergi? Fie și pentru că dă bine să povestești nepoților cum a fost la ediția cu numărul 50 a îndrăgitului Cerb de Aur!
Ce e inedit? James Blunt și Amy MacDonald pe scenă, eveniment prezentat de Mădălina Ghenea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută