Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

La ce festival mergi în luna august în Brașov?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La ce festival mergi în luna august în Brașov? Share La ce festival mergi în luna august în Brașov?


 

 

Cum sperăm că te-am obișnuit deja de luna trecută (dacă vrei să afli ce ai ratat, află aici), îți prezentăm și în august 2018 festivalurile lunii din Brașov. Deși e vară, toată lumea e plecată prin concedii care de care mai exotice, nu stăm deloc rău la capitolul acesta: Rockstadt Extreme Fest, Festivalul Internațional „Musica Kronstadt”, Amural, Festivalul Internațional Cerbul de Aur și Festivalul Național de Muzică Pop pentru tineri și adolescenți „Junior Music Fest”.

La ce festival mergi în luna august în Brașov?

Rockstadt Extreme Fest
Festivalul organizat de cei de la clubul Rockstadt are loc la Râșnov, ca în fiecare an, între 2 și 5 august, iar cu 300 de lei ai parte de cât rock vrei. Informații despre locul de desfășurare al evenimentelor din cadrul festivalului, abonamentul pentru toate zilele și invitații de neratat, printre care Dying Fetus, Brujeria și Goatwhore afli de aici.

La ce festival mergi în luna august în Brașov?

Festivalul Internațional „Musica Kronstadt”
Între 2-9 august are loc Festivalul Internațional Musica Kronstadt 2018, ediția a V-a, ROMÂNIA 100, ediție dedicată centenarului Marii Uniri, care aduce la Brașov elitele muzicii clasice mondiale de la Duisburger Philharmoniker, Filarmonica George Enescu, SWR Stuttgart, Conservatorul Giuseppe Verdi – Milano, Ansamblul de Muzică Contemporană din Berlin, Opera Brașov.

La ce festival mergi în luna august în Brașov?

Amural
Festivalul ce transformă zidurile și pădurile Brașovului într-o galerie de lucrări vizuale, muzicale și digitale, va avea, pentru a patra oară, un rol catalizator în dezvoltarea artistică a orașului. Vă invităm la un festival de natură polivalentă ce promite un program cultural foarte atractiv. Evenimentele se vor desfășura timp de 4 zile (23-26 august), iar tema ediției din acest an este foaia A4 și infinitele posibilități pe care aceasta le oferă.

La ce festival mergi în luna august în Brașov?

Festivalul Internațional Cerbul de Aur
Ediția actuală are loc între 29 august și 2 septembrie 2018, iar printre invitați se numără James Blunt, The Humans, Andra, Delia, The Motans și Amy MacDonald. Ce trebuie să știe iubitorii de nou este că există și un concurs în desfășurare: dacă îți faci selfie cu cerbul din unul dintre cele trei orașe (Brașov, București și Constanța) și te înscrii în concursul de pe Facebook, poți primi invitații la serile din cadrul festivalului.

La ce festival mergi în luna august în Brașov?

Festivalul Național de Muzică Pop pentru tineri și adolescenți „Junior Music Fest”
Desfășurată în an de Centenar, această ediție de festival-concurs îi aduce pe scena de la Patria și pe unii dintre artiștii consacrați în ultimele decenii, printre care Paula Seling, Aurelian Temișan și Andrei Ștefănescu. Toți copiii care și-au dorit participarea la concursul la care premiul cel mare este de 2000 lei au avut timp să se înscrie până la data de 1 august 2018. Programul poate fi consultat online.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută