Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Cult: recomandări evenimente culturale pentru perioada 10-16 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Cult: recomandări evenimente culturale pentru perioada 10-16 august 2018 Share City Cult: recomandări evenimente culturale pentru perioada 10-16 august 2018


Avem concurs, petreceri, râsete și voie bună plus o seară de Quiz care se lasă cu premii! 

CONCURS Vineri, 10 august, ora 19 – ART Challenge & Psyche-delic theme party @Ora0

Ești artist? Pornind de la cuvintele-cheie sugerate (phychedelic, psyche, punk, rock, vision, beyond, shifting, vortex, lights, delirium), 6 artiști vor avea la dispozitie 3 ore pentru a crea o lucrare legată de tema petrecerii. Materialele sunt puse la dispoziție de Ora0. În cadrul evenimentului, dar și după, lucrările vor putea fi cumpărate prin licitație. Ești unul dintre artiști? Află înscriindu-te la 0752177600. Mai multe detalii AICI

PARTY 10 & 11 august, all day long cu Dj Ilex & MC Juju @Vintage Brasov

La Vintage, locul unde începi (și termini) weekendul. De data aceasta alături de DJ Ilex și MC Juju, iar locul la masă ți-l poți rezerva la numărul 0745 050 487. 

COMEDY NIGHT Sâmbătă, 11 august, ora 19 – Seara de bancuri @Velo

Finalul de săptămână și începutul săptămânii este dedicat bancurilor la Velo Coffee. Cel care participă și e desemnat cel mai bun este recompensat cu o reducere de 100 lei din consumația de la masa sa! Publicul desemnează pe cel mai amuzant dintre participanți, iar intrarea este liberă, deși Velo te roagă să îți rezervi o masă pentru a fi sigur că prinzi loc: 0749 141 398.

PARTY/BATTLE Sâmbătă, 11 august, ora 19 – HIP HOP party & DJ battle

La Ora0, contra sumei de 80 de lei (care îți asigură open bar și bufet), asculți 5 DJ, timp de 50 de minute fiecare (de reținut că acei DJ care se implică în proiect nu plătesc taxa de participare), iar cel care iese învingător din lupta sunetelor ritmate-n zona de hip-hop primește o pictură semnată de Getty Tatomir.  

QUIZ Miercuri, 15 august, ora 20 – The Beer and Knowledge Pub Quiz – Sezonul 14, ed. a X-a

Rezervările se fac la 0729899149, iar regulamentul este simplu, dar musai de știut. Pot participa echipe formate din cel puțin două persoane – și cel mult 10. Sunt 7 runde, fiecare cu 10 întrebări (identificare imagini din diferite domenii, cultură particulară, sport, cultură generală, muzică, filme, și-n plus o rundă specială, care se schimbă de la ediție la ediție). Fiecare răspuns corect primește două puncte. Este interzisă folosirea telefoanelor mobile, tabletelor, laptop-urilor și a oricăror altor dispozitive pentru accesarea internetului sau comunicarea cu alte persoane.

Taxa de participare este de 3 lei/pers.

Echipele de pe primele locuri sunt premiate astfel:

locul 1 – voucher de consumație de 100 lei oferit de Deane’s;
locul 2 – voucher de consumație de 50 lei oferit de Deane’s;
locul 3 – o sticlă de vin. Punctajele fiecărei ediții merg într-un clasament general, iar sezonul se încheie când cineva ajunge la 1500 puncte cumulate.

Atunci se primesc și premiile mari:
locul 1 – o excursie pentru toată echipa la Berlin (3 nopți, cazare și transport incluse),
locul 2 – o excursie pentru toată echipa la Cramele Cotnari din Iași (două nopți)
și locul 3 – voucher de consumație de 300 lei oferit de Deane’s Irish Pub. Cunoștințele sunt premiate pe Republicii!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută