Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Like & Dislike la taxiurile brașovene

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Like & Dislike la taxiurile brașovene Share Like & Dislike la taxiurile brașovene


Ce ne place și ce nu ne place la taxiurile brașovene.

Like

Te poți plânge de orice, numai de absența taxiurilor nu. Sunt peste tot, în spațiile special amenajate, și de cele mai multe ori vin în timp decent când sunt sunați.

Nu știu alții cum sunt, dar eu dau periodic de câte un taximetrist gata să deschidă portiera ca să intri sau portbagajul ca să-ți pună bagajele – big like.

Nu mai suntem cu toții tu, ci deseori dumneavoastră, iar în plus primim sfaturi despre traseul mai scurt – spre deosebire de anii trecuți, când ne învârteam în cerc de două ori înainte să pornim pe bune.

 Dislike

Întrebarea despre destinație înainte să își urci ambele picioare în mașină, și asta nu din pură curiozitate, ci pentru că altfel le încurci cine știe ce planuri.

Dacă plouă, pare că toată lumea are nevoie să meargă doar cu taxiul – numărul lor, de obicei suficient, pare că scade dramatic la primii stropi de ploaie.

Murdăria din mașini – cele mai multe sunt, încă și din păcate, muzeu al ambalajelor călătorilor de lunea trecută, suport de lipit gume de mestecat și altele.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.