Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Brașov în perioada 27 iulie – 9 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Brașov în perioada 27 iulie – 9 august 2018 Share Free in Brașov în perioada 27 iulie – 9 august 2018


ATELIER ARDUINO@Facultatea de Informatică

Pe strada Rozelor 48, la Facultatea de Informatică din Brașov, pe 28 iulie, între orele 10-14, are loc un atelier gratuit de inițiere in Embedded development cu Arduino, finanțat din Fondul Științescu de către Fundația Comunitară Brașov. Înveți ce este un sistem inteligent, cum se citește un senzor, cum se comandă un sistem automat, ce este și cum se controlează un microcontroller. Workshop cu elemente practice de electronică și programare și presupune construirea și programarea unor sisteme inteligente cu microcontrollere folosind plăci Arduino. Nivelul necesar este cel al unui elev de clasa a X-a, dar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0771 795 125.

 FILM: Străinul @Cinemateca Patria

Pe 28 iulie, de la ora 17, la Patria vedem „Străinul”: Orson Wells scrie, regizează și joacă în acest film noir clasic intens, complex și plin de suspans. Charles Rankin (Welles) pare a duce o viață perfectă. Este proaspăt căsătorit cu o femeie frumoasă (Loretta Young), ocupă o poziție respectabilă într-un faimos colegiu și are o casă cochetă într-un orășel din Connecticut. Dar…

 FILM: Cortul roșu @Cinemateca Patria

Tot în data de 28 iulie, tot la Patria, universul filmelor bune, vedem „Cortul roșu” – de la ora 19, chiar după „Străinul”. „Cortul roșu”, film din 1969 în regia lui Mihail Kalatazov, spune povestea supravieţuirii unui cumplit accident aviatic al aeronavei „Italia”, spusă de comandantul care rememorează expediţia arctică a anului 1928.

 FILM: Omul care știa prea multe

Hitchcock la Cinemateca Patria! Pe 29 iulie, de la ora 17, „Omul care știa prea multe”: Ben McKenna, alături de soție și fiu, își petrece vacanța în Africa. Vizitând Marocul, fac cunoștință cu misteriosul Louis Bernard. A doua zi, Bernard este omorât în piața din oraș, dar înainte să moară reușeste să transmită informații importante despre un potențial atentat politic.

FILM: După-amiază de câine

29 iulie, 19.30: Într-o zi de vară, Sonny, Sal și Stevie dau buzna înarmați într-o bancă din Brooklyn. Ei au pus la punct un plan minuțios, pentru ca iubitul lui Sonny, Leon, are nevoie de o operație de schimbare, dar totul merge prost. Cu cât nervosul Sonny rămâne mai mult în bancă, ținând ostatici clienții și funcționarii, cu atât afară crește mulțimea curioșilor și numărul polițiștilor.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.