Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Film | Sicario 2 – Day of the Soldado

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Film | Sicario 2 – Day of the Soldado Share City Film | Sicario 2 – Day of the Soldado


 

„Sicario”, regizat de Dennis Villeneuve, a fost la Cannes în Selecţia Oficială, în competiţie, în 2015. Continuarea are același personaje  Benicio Del Toro (Alejandro), Josh Brolin (Matt Craver), și chiar mai multă incisivitate. Am avut încredere că proiectul nu va fi un simplu sequel și datorită noul regizor, Stefano Sollima. El este fiul legendarului regizor italian șaizecist Sergio Sollima (Faccia a faccia/Față în față, Revolver, Sandokan) și am văzut filmul său anterior, excelentul „Suburra”.

Sollima aduce o sensibilitate europeană subiectului și reușește atmosferă de western mexican, care schimbă matricea, astfel Sicario devine Soldado. În plus e scris tot de de Taylor Sheridan (Hell or High Water/Cu orice preț, Wind River), care a renunțat la personajul agentei Kate Macer (Emily Blunt), concentrîndu-se pe o nouă direcție a personajului Alejandro. „Soldado” pune și un compozitor nou în scenă, islandezul Hildur Guðnadóttir, violoncelist la filmele lui Villeneuve cu muzică de Johann Johnasson (regretatul compozitor dispărut anul trecut), căruia filmul îi este dedicat. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.