Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cappuccino veritabil, îmbinarea perfectă de espresso și lapte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cappuccino veritabil, îmbinarea perfectă de espresso și lapte Share Cappuccino veritabil, îmbinarea perfectă de espresso și lapte


 

Pe cât de simplă pare prepararea unui cappuccino, pe atât este de complicat ca amestecul de espresso, lapte și cremă de lapte să fie unul reușit. Aici, la Filicori Zecchini, îndrăgostiții de cafea pot savura un cappuccino cu gust echilibrat și dulce, fără a necesita adaos de zahăr – detaliu extrem de important.

Calitatea laptelui folosit este cea care determină gustul final, alături de aciditatea cafelei. La Filicori Zecchini se prepară cafea Kave – este 100% arabica și cu o aciditate medie ca intensitate.

Alăturarea dintre un espresso Kave și o cremă obținută din laptele de calitate superioară dă naștere unui cappuccino delicios, cremos, aromat și cu o textură fină, ușor dulce.

Situat în cea mai circulată zonă comercială din Brașov, în interiorul Coresi Shopping Resort, Filicori Zecchini este o felie autentică de spirit și gust italienesc, este ca o călătorie în miezul Italiei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.