Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Alina Alexa | Friends will be friends. Forever.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alina Alexa | Friends will be friends. Forever. Share Alina Alexa | Friends will be friends. Forever.


 

Când e vorba de viață lungă și fericită, toți psihologii au ajuns la o concluzie comună: relațiile dintre oameni sunt esențiale. Că este vorba de familie sau cuplu, de prieteni buni sau colegi, toate ne ajută să ne simțit iubiți, utili, bucuroși, ne fac viața frumoasă. Săptămână trecută, la C’art Fest am mai auzit și alte completări de la psihologul Gáspár György (vă recomand toate cărțile lui, cu drag).

Relațiile dintre oameni sunt benefice doar dacă sunt relații sănătoase. Pentru mine, „sănătatea” aceasta înseamnă să ai alături (în orice rol: părinte, partener, prieten) o persoană care te vede și te acceptă așa cum ești, care are curaj să-ți spună adevărul, chiar și cel mai dureros, pentru că știe că doar așa te ajută, care te cunoaște pe bune și știe când nu-ți e bine, care la rândul ei, își permite să o ajuți și să fii acolo pentru ea când are nevoie.

Sunt un om fericit să pot spune că am astfel de prieteni. Și nu cred că este doar o chestiune de noroc. Am pus la bătaie curaj, deschidere, vulnerabilitate, răbdare și timp petrecut împreună.

Peste toate astea, este absolut necesar să poți să primești și să oferi iubire. Multă. Autentică. Necondiționată. Ceea ce vă doresc și vouă. Plus, soare și mare!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.