Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Filmele weekendului 27-29 iulie la Cinemateca Patria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filmele weekendului 27-29 iulie la Cinemateca Patria Share Filmele weekendului 27-29 iulie la Cinemateca Patria


Nu rata filmele finalului de săptămână de la Cinemateca Patria din Brașov: Procesul, Blinky Bill: Koala cel poznaș, Străinul, Cortul roșu, Rango, Omul care știa prea multe și După-amiază de câine.

Vineri, 27 iulie, de la ora 20 vedem Procesul, film documentar din 2017 care urmărește destinul lui Mihai Moldoveanu, fost ofițer al Armatei Române care este acuzat și condamnat pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o. Documentarul se concentrează mai ales pe ceea ce se întâmplă după eliberarea provizorie, după ce la CEDO s-a hotărât că lui Mihai Moldoveanu i s-a încălcat dreptul la un proces corect. Prețul biletului este de 10 lei.

Sâmbătă, 28 iulie, de la ora 11 avem Blinky Bill: Koala cel poznaș, animație pentru copii (din 2015), dublat în română și cu intrarea gratuită. De la ora 17 vedem Străinul, în regia lui Orson Welles, din 1946, iar de la ora 19 avem Cortul roșu, un film din 1969 cu Sean Connery și Claudia Cardinale. Toate filmele zilei de sâmbătă au intrare liberă.

Duminică, 29 iulie, de la ora 11, în regia lui Gore Verbinski: Rango (animație din 2011). De la 17 avem un Hitchcock clasic, Omul care știa prea multe (din 1956, cu Doris Day) și de la 19.30 ne bucurăm de tânărul Al Pacino în După-amiază de câine, film din 1975 premiat la Oscar. Toate aceste filme, pe care le vedem duminică la Cinemateca Patria, au intrarea gratuită – numai să fii pregătit de filme bune!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.