Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Pe 25 iulie, răcorește-te cu un bilet la concertul INNA: acum, în orice magazin, în frigiderele Coca-Cola

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pe 25 iulie, răcorește-te cu un bilet la concertul INNA: acum, în orice magazin, în frigiderele Coca-Cola Share Pe 25 iulie, răcorește-te cu un bilet la concertul INNA: acum, în orice magazin, în frigiderele Coca-Cola


Vara asta, orice vizită la supermarket este o ocazie să-ți iei bilet la concertul INNA din 25 iulie.

Pune în coș o doză de Coca-Cola Zero Zahăr, și vei avea acces garantat, între 20:00 și 22:00, la concertul online al artistei de pe 25. E simplu: te răcorești și te bucuri de o super experiență muzicală.

Biletele s-au pus deja în vânzare în toată țara, așa că tot ce trebuie să faci pentru un loc în primul rând este să cumperi una dintre noile doze Coca-Cola Zero Zahăr, ediție limitată. Scanezi logo-ul Shazam de pe doză și distracția poate începe: pe 25 iulie, concertul INNA e la tine acasă, pe plajă, la mare sau oriunde te vei afla. Asigură-te că ai baterie la telefon și conexiune la internet și te vei bucura de două ore neîntrerupte de muzică.

“Locura”, “Iguana”, “Si, Mama” și “La Vida” sunt cele mai recente piese ale INNEI, care se regăsesc pe albumul YO, lansate vara aceasta exclusiv pe dozele Coca-Cola Zero Zahăr. Fiecare dintre cele 4 doze ediție limitată va avea una dintre piese, așa că pentru a pune albumul pe repeat trebuie să-ți completezi întreaga colecție. Inovația Coca-Cola îți oferă experiențe muzicale în premieră: pe lângă albumul lansat pe un suport audio neconvențional, ai acces, doar pe 25 iulie, la concertul online pe care-l poți urmări în excluzivitate, doar dacă vei scana oricare dintre cutiile Coca-Cola Zero Zahăr.

În premieră în România, concertul INNEI va putea fi urmărit simultan de milioane de fani, fără a fi nevoiți să se ducă mai devreme cu câteva ore înainte la intrarea pe un stadion, sau să își caute cazare pentru un festival. How cool is that?

Scanează și fredonează noile piese, alături de INNA!

Pe 25 iulie, răcorește-te cu un bilet la concertul INNA: acum, în orice magazin, în frigiderele Coca-Cola

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.