Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Biletele pentru Cerbul de Aur au fost puse în vânzare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Biletele pentru Cerbul de Aur au fost puse în vânzare Share Biletele pentru Cerbul de Aur au fost puse în vânzare


Cerbul de Aur, eveniment care se reia anul acesta, la jumătate de secol de când a avut loc prima ediție, pregătește pentru spectatorii din Piața Sfatului și pentru telespectatori un festival la care adună nume mari ale muzicii de pe scena națională și internațională.

Cerbul de Aur 2018 este o ediţie aniversară pe a cărui scenă vor urca britanicul James Blunt şi solista din Scoţia Amy Macdonald. În plus, vin Gigliola Cinquetti (1964) şi cipriota Eleni Foureira, violonistul şi compozitor ul Edvin Marton, 

Recitalurile, programate pe întreaga perioadă a festivalului – 29 august – 2 septembrie, vor fi momente de respiro pentru concurenţii înscrişi în Concursul Internaţional de interpretare Cerbul de Aur. În acest an, în competiţia pentru Marele Trofeu vor intra 18 concurenţi. 

Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur au fost puse în vânzare. Pentru cele cinci zile ale Festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete – Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 şi Categoria 3 şi abonamente -, cu preţuri pornind de la suma de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, Diverta si Humanitas.

Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi recitaluri ale invitaţilor speciali. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română. Evenimentul va fi prezentat de cunoscuta Mădălina Ghenea.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.