Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ce premiere ai în weekendul 27-29 iulie la cinema?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce premiere ai în weekendul 27-29 iulie la cinema? Share Ce premiere ai în weekendul 27-29 iulie la cinema?


 

 

Începând cu data de 27 iulie, în cinematografele din țară intră 2 filme noi: Incredibilii 2 și Adrift / Supraviețuind pe mare.

Adrift / Supraviețuind pe mare
„Supraviețuind pe mare” este o dramă romantică inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier . Navigatori împătimiți, cei doi îndrăgostiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat că vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După ce trece furtuna, Tami , fără nicio cale de ajutor, trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și pentru iubitul ei. Din 27 iulie în cinema, o poveste despre determinare și puterea iubirii. Filmul, cu regia semnată de Baltasar Kormákur, cu Shailene Woodley și Sam Claflin, are o durată de 96 minute. Distribuitor: Vertical Entertainment.

Ce premiere ai în weekendul 27-29 iulie la cinema?

Incredibilii 2
Super-eroii din familia Incredible se întorc, de data aceasta într-o formulă neașteptată! Helen se află în centrul atenției; este nevoie de ea, așa că-l lasă acasă pe Bob, pentru a avea grijă de Violet, Dash și Jack-Jack.Totul devine și mai complicat când puterile incipiente ale lui Jack-Jack își fac simțită prezența, căci despre ele nu știa nimeni. Filmul, cu regia semnată de Brad Bird, cu Samuel L. Jackson, Sophia Bush, Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner și Wu Tang Cling Clang în distribuție. Distribuitor: Forum Film România. Filmul se vede în cinema în 3D și IMAX 3D, subtitrat sau dublat, din 27 iulie 2018!

Ce premiere ai în weekendul 27-29 iulie la cinema?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.