Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

C’Art Fest | Petronela Rotar urcă pe scenă într-un rol din „Orbi”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii C’Art Fest | Petronela Rotar urcă pe scenă într-un rol din „Orbi” Share C’Art Fest | Petronela Rotar urcă pe scenă într-un rol din „Orbi”


Astăzi are loc, la Cristian, în cadrul festivalului C’Art Fest, spectacolul-lectură inspirat de cartea scrisă de Petronela Rotar, „Orbi”, pus în scenă de talentata Chris Simion-Mercurian.

Petronela Rotar anunță că va urca și ea pe scenă azi, de la ora 20, la Sala Mare din localitatea Cristian. Dacă vrei să o vezi pe scriitoarea Petronela Rotar în desfășurarea talentului ei actoricesc, în rolul Bogdanei din cartea „Orbi”, o psiholoagă extrem de talentată, atunci diseară este momentul potrivit – cu atât mai mult cu cât acesta nu este un rol permanent, ci o experiență inedită pe care Rotar o va mai experimenta doar la Undercloud, festivalul de teatru care are loc la București între 22-31 august 2018. Locurile sunt limitate la spectacol, iar intrarea este liberă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.