Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

S-a anunțat programul Brașov Jazz & Bues Festival. Vezi cât costă biletul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a anunțat programul Brașov Jazz & Bues Festival. Vezi cât costă biletul Share S-a anunțat programul Brașov Jazz & Bues Festival. Vezi cât costă biletul


S-a anunțat programul și s-au pus în vânzare biletele online pentru Brașov Jazz & Bues Festival. Biletele sunt disponibile pe biletebrasov.ro, pentru fiecare zi în parte sau în variantă de abonament (număr limitat). Prețul unui abonament este de 190 lei. Festivalul, care anul acesta a ajuns la a VI-a ediție, are loc la Reduta în intervalul 11-15 septembrie 2018, iar programul este unul de excepție, după cum urmează: 

MARȚI, 11 septembrie, ora 19.00 – prima seară începe cu conferința care anunță deschiderea noii ediții de Brașov Jazz & Blues Festival. Urmează concert Berti Barbera & Mariano Castro. Intrarea este liberă, dar în limita locurilor disponibile.

MIERCURI, 12 septembrie, ora 19.00 – este seara de jazz românesc, cu Blue Noise, JazzyBIT și Decebal Bădilă Trio. Prețul unui bilet este de 50 lei.

JOI, 13 septembrie, ora 19.00
– avem seara de blues, cu invitații Tad Robinson & LK Band (SUA/Germania) și Julian Sas & Band (Olanda). Intri la evenimente cu un bilet care costă 75 lei.

VINERI, 14 septembrie, ora 19.00
, tot seara de blues, cu Henrik Freischlader Band (invitat din Germania) și Rita Chiarelli Band (Canada); preț bilet: 75 lei.

SÂMBATĂ, 15 septembrie, ora 19.00
– ultima seară a acestei ediții, dedicată jazzului, cu Poppy Ackroyd (Anglia) și Helge Lien Trion (Norvegia). Biletul costă tot 50 lei și poate fi achiziționat, la fel ca restul biletelor pentru evenimentele din cadrul festivalului organizat de Asociația Culturală Fanzin, de pe biletebrasov.ro, aici.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.