Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

SABER Elyzia – cocktail de distracție la Electric Castle

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SABER Elyzia – cocktail de distracție la Electric Castle Share SABER Elyzia – cocktail de distracție la Electric Castle


Electric Castle, festivalul desfășurat în fiecare vară pe domeniul castelului Banffy, este unul dintre cele mai de succes evenimente ale verii și pentru că, prin alegerea atentă a partenerilor, dovedește grija pe care o are față de clienții săi. Anul acesta, unul dintre cei mai savuroși vectori de distracție la Electric Castle va fi, fără îndoială, lichiorul de fructe SABER Elyzia.

SABER Elyzia – cocktail de distracție la Electric Castle

Având la bază o rețetă bucovineană de mare tradiție, SABER Elyzia este acum una dintre mărcile de notorietate ale zonei, iar savoarea lichiorurilor a depășit de mult granițele țării, primind o mulțime de premii la concursurile de profil, fie că vorbim de China, Statele Unite sau Marea Britanie. Considerate adevărate elixiruri ale bunei dispoziții, lichiorurile SABER sunt 100 % naturale și sunt printre foarte puținele lichioruri din lume care sunt îmbuteliate cu fructe întregi.

 

Dincolo de istoria bogată și de exclusivitatea pe care o oferă ingredientele și rețeta, lichiorurile SABER Elyzia se deosebesc de alte produse prin combinația extraordinară de gust, culoare și arome, ceea ce le trimite direct în panteonul cocktailurilor. Nu în ultimul rând, prin bucuria pe care o induce atât femeii care-l gustă cât și barmanului care-l toarnă. O băutură premium și cu personalitate ce devine catalizatorul distracției de la prima întâlnire și îi conferă femeii strălucire și personalitate, dar îi asigură și un vector de distracție unic și savuros.

 SABER Elyzia – cocktail de distracție la Electric Castle

Și pentru că distracția nu poate exista fără muzică, SABER Elyzia te provoacă la o întâlnire cu stil ce te poate trimite la Electric Castle 2018, pentru care sunt disponibile 6 invitații duble.

Creativitatea și inventivitatea care au dus la apariția acestei băuturi de clasă se strecoară discret și în mănușa aruncată de Alexandrion Grup, proprietarul mărcii SABER Elyzia. Astfel, concursul demarat pe Facebook te îndeamnă să propui un set vestimentar pe care l-ai purta la Electric Castle și care să fie asociat cu / inspirat de una dintre variantele de lichior SABER Elyzia existente: caisată, vișinată, afinată, fructe de pădure, cireșe negre, coacăze negre. Ținuta trebuie fotografiată, iar fotografia trebuie postată în comentariile postării-concurs. Alternativ, ținuta poate fi descrisă în detaliu, printr-un text propriu postat în comentariile postării-concurs.

ECuația drumului către Electric Castle e simplă și, din fericire, fără necunoscute: Elyzia = elixir = stare de bine = magnetism = muzică = distracție. Fii parte din ea!

SABER Elyzia este o marcă înregistrată internațional a Alexandrion Group România.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.