Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

IRIS revine pe scenă, la Centrul Cultural Reduta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii IRIS revine pe scenă, la Centrul Cultural Reduta Share IRIS revine pe scenă, la Centrul Cultural Reduta


IRIS, unul dintre cele mai iubite trupe de rock din România, vine pe 17 martie in Brașov, la Centrul Cultural Reduta, pentru un concert ca în zilele bune.

 

După o pauză de peste cinci ani, IRIS revine cu „Manifest”, o piesă cu un puternic mesaj social, care redă în imagini problemele actuale, atât din ţară, cât şi de peste hotare. Videoclipul, un mini film în adevăratul sens al cuvântului, este semnat de Alex Ceauşu, cu o imagine extraordinară şi personaje perfect conturate, care exprimă multe emoţii într-un timp foarte scurt.

Poți asculta cele mai mari hituri ale trupei tale preferate, precum „Strada ta”, „Somn bizar”, „Să nu crezi nimic”, „Baby”, „Casino”, dar și „Manifest”, cel mai recent hit al trupei, un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înţelesuri şi emoţii.

 

„Este manifestul fiecăruia dintre noi. Ne dorim mult ca mesajul piesei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, aşa cum şi noi ne-am regăsit în această poveste, cu siguranţă aşa se vor regăsi milioane de români care sunt «în linia întâi» şi care, în ciuda tuturor greutăţilor de tot felul, reuşesc încă să vadă frumuseţea vieții în lucrurile mărunte, de zi cu zi.” spune Cristi Minculescu despre “Manifest”.

Cu numeroase materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS continuă să scrie pagini in istoria rock-ului românesc.

Istoria discografica a trupei Iris incepe in 1984, odata cu lansarea primului album, Iris I. Urmatorul album, Iris II, este cunoscut in primul rand pentru melodia „Strada ta”, una din cele mai de succes din istoria trupei. A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 16 de albume si o multime de piese lansate. De-a lungul timpului, Iris a colaborat cu artisti precum Puya, Uriah Heep si Felicia Filip.

Acum, în noua formulă, Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeica duc floarea de IRIS mai departe. Vino să-i vezi live la Centrul Cultural Reduta, sâmbătă, 17 martie, de la ora 20:00. Cumpără-ți din timp biletele de AICI.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută