Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

FREE IN BRASOV | Evenimente în aer liber

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE IN BRASOV | Evenimente în aer liber Share FREE IN BRASOV | Evenimente în aer liber


Vezi la ce evenimente poți participa gratuit în perioada următoare.

Concert

Filarmonica şi Primăria Municipiului Braşov vă invită vineri, 11 august 2017, ora 19:00 în Piața Sfatului, la un concert estival special, numit sugestiv „Invitație la vals”. Participarea este gratuită.

Festival

Bean Bag Festival va avea loc pe 12 august, în incinta Centrului de Agrement din Poiana Brașov unde, începând cu ora 12:00, vor fi proiectate 3 animații pentru copii și 3 documentare ce promovează multiculturalismul, drepturile omului și grija față de mediul înconjurător.

FREE IN BRASOV | Evenimente în aer liber

Caravana Filmelor NexT

Pe 12, 13 și 14 august, caravana va poposi la Sinaia, în Parcul Dimitrie Ghica, iar pe 17, 18 și 19 august, brașovenii sunt invitați pe Aleea de Sub Tâmpa la filme scurte sub cerul înstelat.

Iubitorii de filme și natură sunt asteptați câte trei seri la rând, la cele mai inovatoare scurtmetraje din toate colțurile lumii din selectia de anul acesta a Festivalului International de Film NexT.

Programul Caravanei Filmelor NexT cuprinde o selecție de 16 filme de scurtmetraj, reunite în 3 programe speciale: Scurtmetraje românești de la NexT (5 scurtmetraje), Seară de Oscar (5 scurtmetraje) și Best of NexT 2017 (6 scurtmetraje).

Vezi programul pe zilesinopti.ro.

Film

Documentarul „He Named Me Malala” va fi proiectat la HOF Cafe pe 18 august, la ora 16:00. Malala Yousafzai este o adolescentă din Pakistan care militează pentru importanța educației și a includerii tuturor fetelor în școli. Aceasta a primit Premiul Nobel pentru Pace în 2014.

Seri de film documentar la Coresi

KineDok powered by One World România continuă proiecțiile de filme documentare creative pe timp de vară.

În perioada 21-27 august vor fi proiectate, cu sprijinul Asociației Artburg, în parteneriat cu Agenția Metropolitană Brașov și Coresi Shopping Resort, șapte documentare KineDok. Documentarele vor putea fi vizionate de către public sub cerul liber, în zona amfiteatru a centrului comercial Coresi.

În program sunt incluse filmele „Expirat”, „Ceață peste râu” sau „Cinema, mon amour”.

Kinedok este un program ce facilitează distribuția de film documentar creative din Europa Centrala si de Est. Acesta funcționează în spații culturale alternative: cafenele, galerii, muzee și biblioteci din întreaga țară.

FREE IN BRASOV | Evenimente în aer liber

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută