Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cum să scapi de dungile inestetice de la costumul de baie?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să scapi de dungile inestetice de la costumul de baie? Share Cum să scapi de dungile inestetice de la costumul de baie?


Se întâmplă deseori ca după plajă să rămâi cu dungi inestetice de la costumul de baie.

Bronzul în nuanțe diferite în zonele vizibile ale corpului atrag atenția într-un mod neplăcut, așa că e normal să te gândești cum să maschezi diferențele de culoare.

Culoarea pielii nebronzate poate fi ajustată astfel încât să nu existe diferențe majore de bronz.

Iată care sunt principalii pași pe care trebuie să-i urmezi ca să ascunzi eficient dungile de la costumul de baie:

  1. SCHIMBĂ COSTUMUL DE BAIE ZILNIC: în felul acesta nu vei căpăta urme de la costumul de baie, pentru că marginile nu sunt în același loc. Un sutien fără bretele și o pereche de bikini negri pot face minuni și te scapă de urmele atât de neplăcute. În plus, vei putea să postezi zilnic pe Instagram fotografii cu tine mereu în alte costume de baie.
  2. AUTOBRONZANTUL DE DUPĂ: alege un autobronzant hidratant pentru piele care să estompeze urmele, însă nu exagera pentru că riști să obții o culoare mai închisă chiar și decât bronzul tău natural. Ori poți alege să mergi la un salon unde ți se va aplica autobronzant cu un pistol special exact pe zonele unde ai nevoie. Dacă zonele pe care nu te-ai bronzat sunt mici, poți folosi șervețele autobronzante.
  3. CLASICUL FOND DE TEN: uniformizarea bronzului se poate face și cu ajutorul unui fond de ten care e rezistent la apă și, foarte important, nu lasă urme pe haine. Aplică fondul de ten cu ajutorul unei pensule doar pe zona dungilor și întinde până nu mai există diferențe între pielea bronzată și dungile albe. La fel de bine poți aplica un praf de blush deasupra astfel încât pielea să capete o culoare naturală.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută