Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Un film sfâşietor şi de o frumuseţe aparte, sub regia lui J.A. Bayona – Copacul cu povești

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un film sfâşietor şi de o frumuseţe aparte, sub regia lui J.A. Bayona – Copacul cu povești Share Un film sfâşietor şi de o frumuseţe aparte, sub regia lui J.A. Bayona – Copacul cu povești


A Monster Calls

Regia: J.A. Bayona

Cu: Felicity Jones, Liam Neeson, Toby Kebbell, Sigourney Weaver

Gen film: Dramă, Fantastic

Durata: 108 minute

Premiera in Romania: 24.02.2017

Distribuit de Freeman Entertainment

Un film sfâşietor şi de o frumuseţe aparte

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „Copacul cu poveşti” este povestea emoţionantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale şi vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă şi speranţa ca măcar o noapte să aibă un somn liniştit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopţii, are acelaşi coşmar: din întunericul nopţii, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei poveşti impresionante, după care îi va cere ceva  cu adevărat important în schimb.

Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea şi câţiva aliaţi pe care se va putea baza necondiţionat, în ciuda greutăţilor care îl încearcă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută