Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

CinEd România organizează pe 24 februarie o sesiune de formare pentru profesorii de gimnaziu și liceu din Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CinEd România organizează pe 24 februarie o sesiune de formare  pentru profesorii de gimnaziu și liceu din Brașov Share CinEd România organizează pe 24 februarie o sesiune de formare  pentru profesorii de gimnaziu și liceu din Brașov


CinEd, inițiativa europeană de educație cinematografică pentru tineri, începe anul 2 de activitate în România cu o serie de sesiuni de formare adresate facilitatorilor educaționali. 

Pe 24 februarie, în Brașov, de la ora 15:30 la mansarda Casei Baiulescu (B-dul Eroilor, nr. 33) are loc o sesiune de formare adresată profesorilor de gimnaziu și liceu. Participarea este gratuită, iar training-ul va fi condus de criticul de film Gabriela Filippi. Cadrele didactice se pot înscrie până la data de 22 februarie – mail înscrieri: office@kunstadt.ro.

Filmele din catalogul CinEd sunt disponibile într-o varietate de formate ce vor putea fi proiectate în spaţii diverse, inclusiv în săli de clasă sau biblioteci. 

Accesul este gratuit atât pentru descărcarea filmelor cât și pentru accesarea materialelor pedagogice.

Activităţile educaţionale pe care le propune programul CinEd ajută la dezvoltarea abilităților elevilor de a analiza, înțelege și interpreta un mesaj audio-vizual, contribuind la formarea unui public activ, precum și la apropierea de cinematografie ca artă și industrie.

Printre orașele în care programul CinEd va ajunge anul acesta se numără București, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea, Alexandria și Târgoviște. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută