Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Ce este și AIESEC-ul?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce este și AIESEC-ul? Share Ce este și AIESEC-ul?


Poate ați auzit și nu știți ce este, sau poate nu ați auzit deloc dar v-ar interesa, așa că o să aflați acum cine este și ce face AIESEC.

În primul rând, AIESEC este o organizație de dezvoltare a tinerilor, prezentă în peste 120 de țări și teritorii, care activează de peste 60 de ani. În România AIESEC este prezent de peste 20 de ani și are filiale în toate orașele mari din țară: Brașov, București, Cluj, Târgu Mureș, Iași, Constanța, Oradea, Suceava, Galați, Sibiu, Craiova, Timișoara, Pitești, Arad.

AIESEC se bazează pe crearea de lideri în rândul tinerilor astfel încât să schimbe ceva în viitorul lumii. Da, este un țel mare și poate vă întrebați cum ajung ei să facă așa ceva. Ei bine, ei le oferă tinerilor oportunități prin care aceștia să se dezvolte pe plan personal și profesional într-un mediu internațional: programe de voluntariat, de antreprenoriat și de internship-uri, dar și evenimente prin care vor să atingă nevoile acestora.

„De ce are nevoie lumea de lideri?” Este o întrebare pe care probabil mulți oameni și-o pun. Răspunsul probabil ar fi: este nevoie de lideri în rândul oamenilor pentru a putea face o schimbare în bine. Bill Clinton, John Kerry și mulți alți oameni influenți într-o țară au reușit să fie lideri și nu conducători, au reușit să aducă un impact pozitiv în comunitate și au muncit să o dezvolte, datorită abilităților și experiențelor pe care le-au acumulat în organizația AIESEC din care au făcut parte.

Fiecare dintre noi poate să aducă un aport pozitiv în comunitatea din care face parte. Știu, poate sună a clișeu dar așa este. Pentru ca fiecare dintre noi, acționând într-un fel, influențează o altă persoană care se va alinia cu el și așa mai departe. AIESEC oferă oportunitatea ca tu să te dezvolți astfel încât tu să fii un exemplu, astfel încât tu sa schimbi ceva într-un mod pozitiv.

Așadar, rezumând ceea ce s-a scris mai sus, voi răspunde la: „Ce este și ce face AIESEC?” într-un mod simplu și concis: AIESEC este o organizație de tineri care îți oferă toate oportunitățile ca tu să îți schimbi viața. Tu doar trebuie să vrei.

Gabor Roxana

PR Manager în AIESEC în Brașov

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.