Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Mecanicul 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Mecanicul 2 Share CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Mecanicul 2


Zile și Nopți și Freeman Entertainment te scot la film!

Jason Statham revine din 26 august pe marile ecrane în „Mecanicul 2”, continuarea acţiunii de succes din 2011. Atunci când frumoasa lui iubită (Jessica Alba) este răpită, Bishop trebuie să se întoarcă la profesia la care renunţase definitiv, pentru a îndeplini o misiune extrem de periculoasă. Pentru a salva femeia iubită, acesta trebuie să ucidă mai mulţi interlopi periculoşi, din colţuri diferite ale lumii.

Ce trebuie să faci?

Răspunde la întrebarea de concurs în secțiunea de mai jos – dedicată, și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la filmul Mecanicul 2.

Notă: Trebuie să fii logat cu Facebook!

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

În filmul de acțiune “Mecanicul 2”, acest actor cunoscut din seria “Transporter” și “Expendables” îl interpretează pe Arthur Bishop, care pentru a salva femeia iubită (Jessica Alba) trebuie sa îndeplinească o misiune extrem de periculoasă. Care este numele lui?

a.       Russell Crowe

b.      Jason Statham

c.       Josh Brolin

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” cu Jason Statham și Jessica Alba în rolurile principale, vine în premieră la cinema din 26 august cu explozii, curse nebune şi multe răsturnări de situaţie.

Câștigătorii vor fi afișați vineri, 09 septembrie 2016.

Succes!


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută