Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Din Adâncuri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Din Adâncuri Share Din Adâncuri


Titlu original The Shallows

Regia: Jaume Collet-Serra

Cu: Blake Lively

Gen film: Dramă

Gen: Thriller

Durata: 87 minute

Premiera in Romania: 15 iulie 2016

Distribuit de Independența Film

 

Din Adâncuri – Un fel de „Jaws” pentru noua generaţie

În această vară nu ne ținem respirația doar sub apă, la mare, ci și în sala de cinema. Thriller-ul „Din Adâncuri”, ne va tăia răsuflarea.

Nancy (Blake Lively) face surfing de una singură pe o plajă pustie când e atacată de un mare rechin alb. Ea se refugiază pe o stâncă la mică distanţă de mal. Deşi se află la doar 200 de metri de ţărmul salvator, să ajungă acolo pare a fi cea mai cumplită încercare a voinţei sale. Filmul se adresează instinctului de supravieţuire, iar Nancy va trebui să treacă testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

Regia îi aparţine lui Jaume Collet-Serra. Scenariul este scris de Anthony Jaswinski. Muzica e compusă de Marco Beltrami.

Blake Lively

Actrița s-a lansat odată cu rolul din serialul „GossipGirl” şi a primit aprecieri din partea criticii pentru interpretarea sa din lungmetrajul „The Age of Adaline”. Pentru rolul din „The Shallows”, Blake a trebuit să se antreneze nu numai pentru a fi un surfer foarte bun ci şi pentru a rezista cât mai mult în apă şi în mişcare.”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută