Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Detectivul, mafia şi cartoforul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Detectivul, mafia şi cartoforul Share Detectivul, mafia şi cartoforul


Skiptrace SUA-China 2016

Regia: Renny Harlin

" "

Cu: Jackie Chan, Bingbing Fan, Johnny Knoxville

Gen: Acțiune, Comedie

Premiera: 22.07.2016

Distribuit de: Ro Image 2000, Prorom

Detectivul, mafia şi cartoforul

Lupte marțiale, cascadorii și comedie într-o nouă aventură ce ne poartă din munții Mongoliei până în deșertul Gobi

Bennie Chan, interpretat de Jackie Chan, un detectiv din Hong Kong e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Nepoata lui, Samantha (Bingbing Fan), intră în încurcătură tocmai din cauza acestui clan mafiot așa că Chan are toate motivele să termine domnia interlopă a lui Wong.

Detectivul se decide să-l găsească și pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație, nimeni altul decât șmecherașul cartofor Connor Watts  (Johnny Knoville). Din Las Vegas până în stepele Mongoliei Bennie Chan și Connor Watts încearcă să scape de mafia chineză aflată pe urmele lor, dar să îi vină de hac și lui Wong. Filmul abundă în situații comice, scheme de arte marțiale, cascadorii și peisaje ce-ți taie răsuflarea.

Regizorul Renny Harlin este specialist în filme de acțiune. S-a afla în spatele camerei la filmele „Die Hard 2”, „Cliffhanger”, „Driven” și „12 Rounds”. Filmul cu Jackie Chan abundă în secvențe spectaculoase de karate, executate de unii dintre cei mai bine cotați cascadori ai momentului din Hong Kong.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută