Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Înscrie-ţi echipa la Braşov 48 Hour Film Project 2016!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Înscrie-ţi echipa la Braşov 48 Hour Film Project 2016! Share Înscrie-ţi echipa la Braşov 48 Hour Film Project 2016!


48 Hour Film Project revine la Braşov în weekendul 5-7 august 2016, pentru cea de a 5-a ediţie de concurs. Realizatori de film din ţară şi străinătate, amatori sau profesionişti, sunt invitaţi în competiţia de la Braşov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, în doar 48 de ore.  

Filmul câștigător al premiului mare, „Best Film”, participă la Festivalul Internațional Filmapalooza 2017 din SUA, unde va intra în competiție cu filme din întreaga lume pentru marele premiu si șansa de a rula automat în secțiunea „Court Métrage – Short Film Corner” din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes 2017. 

" "

Organizat în 130 de oraşe, de pe 6 continente, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contracronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate şi originală într-un timp scurt. 

Misiunea 48 Hour Film Project este de a încuraja dezvoltarea producţiei de film şi a cineaştilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitările legate de o producţie şi ajung să facă filme. Cu toate că limita de timp plasează o restricţie neobişnuită realizatorilor filmului ea este, totodată, eliberatoare deoarce îi încurajează să pună accentul mai mult pe “a face” decât pe “a vorbi”. 

Vrei să-ţi antrenezi abilităţile de realizator de film vara acesta? Fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea 48 Hour Film Project Braşov 2016. 

Înscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov/ până în data de 5 august sau caută o echipă căreia să i te alături.

48 Hour Film Project Braşov a adunat în fiecare an peste 150 de participanţi, autori de film independent. 

Află acum ce trebuie să faci ca să participi la concurs.

La finalul competiţiei de la Braşov echipa filmului premiat cu titlul „Best City Film” intră în competiţia internaţională, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2016” şi marele premiu de 5000 $. El are de asemenea şansa să fie unul din cele 10 filme „48 Hour” selectate pentru secţiunea „Court Métrage – Short Film Corner” din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes 2017.  

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii ne găseşti la brasov@48hourfilm.com sau pe Facebook

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută