Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2016
Arhiva Zile si Nopti

Evenimente de vârf de sezon estival la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimente de vârf de sezon estival la Brașov Share Evenimente de vârf de sezon estival la Brașov


Concert estival al Filarmonicii

Piața Sfatului va răsuna în acordurile clasice ale Filarmonici Brașov, la concertul estival ce va fi organizat în seara de 8 iulie. Vei putea asculta muzică de P.  I.  Ceaikovski,  A.  Dvorak,  G.Verdi sau M. Zivkovic. Concertul va fi dirijat de Iulian Rusu.

" "

Când: 8 iulie 2016

Unde: Piața Sfatului

Ora: 20:00

Intrarea liberă

Teatru – O noapte furtunoasă

Vino să vezi piesa „O noapte furtunoasă“ de I.L. Caragiale și să ajuți în același timp elevii din satele brașovene. Intrarea este liberă, dar te invităm să aduci o carte și/sau o jucărie ce va fi dăruită școlilor din județ.

Când: 14 iulie 2016

Unde: Centrul Cultural Reduta

Ora: 19.00

Intrarea liberă

fEstivalul de cArte şi Muzică 2016

Cele mai importante edituri, case de discuri din ţară şi străinătate, care îşi vor expune producţiile pe Aleea Cărţii. Pe durata festivalului vor avea loc lansări de carte şi muzică și spectacole de muzică pop, folk şi muzică tradiţională românească. Festivalul a ajuns la cea de-a cincea ediție.

Când: 21-24 iulie 2016

Unde: Piața Sfatului

Ora: 10:00 – 22:00

Intrarea liberă

Festivalul Munțomanului 2016

Brașovenii sunt invitați la prima ediție a Festivalul Munțomanului 2016 ca să asculte muzică folk și cântece de munte, să participe la ateliere de creație, seminarii pe teme montane și concursuri de interpretare. Evenimentele vor avea loc pe tot parcursul zilei.

Când: 9-10 iulie 2016

Unde: Piața Sfatului

Ora: 10:00 – 22:00

Concert Brujeria

Rockerii trebuie să noteze în agenda lor de timp liber încă un concert inedit! Brujeria vin la Brașov nu a doua oară, cu un nou single, „Viva Presidente Trump”, cât și piese extrase de pe noul material discografic, ce vor fi cântate live.

Când: 13 iulie 2016

Unde: Club Rockstadt

Ora: 20:00

Preț bilet: 50 lei

Rock’n Parc 2016

Liniștea parcurilor brașovene va fi tulburată… de concerte rock! Vor cânta Around the World tribute Red Hot Chilli Peppers, Dimensions tribute Ozzy Osbourne sau Prefix TM tribute Black Sabbath. Scena este deschisă trupelor care doresc să se afirme la acest festival. Intrarea la concerte va fi liberă.

Când: 15-17 iulie

Unde: Parcul Nicolae Titulescu

Ora: 19:00


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută