Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Evenimente inedite la Coresi în weekend-ul 3-5 iunie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimente inedite la Coresi în weekend-ul  3-5 iunie Share Evenimente inedite la Coresi în weekend-ul  3-5 iunie


La Coresi, primul weekend al sezonului estival inaugurează o serie de evenimente inedite, menite să creeze experiențe de neuitat pentru toți cei care ne trec pragul.

În luna iunie vor fi organizate o serie de ateliere și workshop-uri de dezvoltare personală, expoziții interactive, concerte, spectacole de teatru, demonstrații sportive și festivaluri de dans.

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.30, în Piața cu Copaci ești invitat la o nouă incursiune în lumea de poveste a copilăriei alături de trupa Valiza cu Teatru. 

Începe și Academia de bune maniere” unde sunt așteptați toți copiii dornici să se comporte exemplar în fiecare sâmbătă, începând cu ora 14.00, la Șezătoare, la o întâlnire a micilor isteți politicoși. 

Seara de sâmbătă va fi dedicată unei eveniment ambițios, care își propune să intre în Cartea Recordurilor. Rezervă-ți, începând cu ora 18.00, un loc în Piața cu Copaci  alături de instructorul de barré fitness, Nona Trif. Acolo se va forma cel mai mare grup care va sta simultan în Genuflexiune Plié, un record real pe care îl vom realiza împreună!  

Pentru că în acest weekend celebrăm Ziua Mondială a Mediului, ești invitat la o expoziție interesantă, alături de partenerii noștri, Agenția Metropolitană Brașov. Te invităm să vii în Piața cu Copaci pentru a descoperi cum putem prețui mai bine natura, prin intermediul unei expoziții dedicate patrimoniului natural din regiunea noastră.

Duminica o dedicăm copiilor și bucuriei în familie! Gașca de la Party-nation te invită, începând cu ora 15:00, la Intrarea Bucuriei, să pătrunzi în lumea fascinantă și jucăușă a celor mici cu muzică, face-painting, concursuri și voie bună!

Participarea la toate evenimentele este gratuită.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.