Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


S-a deschis Cafeteca Patria, unde poți savura cafeaua pe care o adori în fiecare zi, dar într-o altă locație, pe Bdul. 15 Noiembrie, vis a vis de Sala Patria.

Oro Toro este noul fast food din Coresi Shopping Resort unde vei putea mânca burgeri de vită și alte bunătăți pe bază de carne de vită.

Ești invitat să mănânci burgeri sau să savurezi un smoothie la noul restaurant Grătar Urban, de pe str. Michael Weiss, nr. 11.

Restaurant raw-vegan

Rawdia este noul restaurant raw-vegan la care ești invitat să guști preparate gustoase, fresh, uimitoare și sănătoase. S-a deschis recent pe Apollonia Hirscher, nr. 7 și te așteaptă să fii surprins. 

Gelato Mania – Maniac după înghețată

În această vară brașovenii maniaci după înghețată sunt provocați să încerce gustul Gelato Mania! Noua gelaterie aduce în oraș înghețata italiană artizanală. Aceasta e diferită față de înghețata industrială pentru că e naturală, e făcută după rețete tradiționale italienești, bazate pe fructe proaspete, lapte natural și frișcă.

Înghețata de la Gelato Mania este cremoasă, cu gust unic pentru fiecare rețetă și cu un conținut redus de grasime de până la 8%. Fiecare gust de înghețată este preparat după rețete personalizate și se realizează doar cu implicarea hands-on a gelatierului, sub atenta lui supraveghere a întregului proces.

În această vară vei deveni și tu maniac după înghețata artizanală! Vizitează Gelato Mania, pe Str. Prundului, nr. 37. Tel. 0737 869 537.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.