Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Mașina de bani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mașina de bani Share Mașina de bani


Money Monster

Regia: Jodie Foster

Cu: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Dominic West, Giancarlo Esposito

Gen: Thriller, Dramă

Durata: 98 min

Premiera: 3 iunie 2016

Distribuit de InterComFilm Distribution

Lee Gates (George Clooney) este prezentatorul unei emisiuni financiare de succes și un guru al investițiilor de pe Wall Street, genul de om sigur pe el, care pare a le ști pe toate, iar Patty (Julia Roberts) este producătorul emisiunii lui Lee. În timpul unei transmisiuni în direct, un bărbat înarmat îl ia ostatic pe Lee, acuzându-l că a pierdut toți banii familiei în urma unui pont greșit pe care acesta l-a dat în una din emisiunile sale.

Regizoarea Jodie Foster spune despre film că este „în primul rând, e un mainstream thriller care e incitant, rapid, isteţ şi totuşi relativ uşor de înţeles. Celălalt motiv, pentru care vrei să mergi la cinema să-l vezi, este că te va impresiona cu siguranţă o poveste reală, incredibil de relevantă.”

Jodie Foster se află pentru a patra oară în spatele camerei de filmat. Coincidență sau nu, George Clooney și Julia Roberts se află tot la a patra colaborare, după „Ocean’s Eleven (2001), „Confesiunile unei minți periculoase (2002) și „Ocean’s Twelve (2004).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută