Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

City Break la Zărnești

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Break la Zărnești Share City Break la Zărnești


În vizită la Rezervația de urși LiBEARty, Piatra Craiului și Cabana Curmătura.

La început de vară iți recomandăm o vizită la Zărnești, un oraș pitoresc, aflat la poalele muntelui Piatra Craiului.

Dacă încă nu ai vizitat Rezervația de urși LiBEARty trebuie s-o faci! Este unică în ţară, fiind singura rezervaţie naturală pentru urşii captivi din România. Parcul se află în oraşul Zărneşti şi are o suprafaţă de 70 de hectare de păşune şi teren împădurit. Te poți plimba pe jos sau cu un trenuleț special. De asemenea poți vizita cu cei mici muzeul de ursuleţi de jucărie din incinta parcului.

Ajuns la Zărnești trebuie să urci pe munte negreșit pentru că peisajul e ireal de frumos. Cea mai ușoară cale de urcare este pe drumul care şerpuieşte prin cheile numite Prăpăstiile Zărneştilor. Traseul duce la cabana Curmătura, aflată exact la poalele masivului, la altitudinea de 1470 de metri. Acolo te poți caza în weekend.

Dacă forma fizică îți permite poți continua traseul pe poteca marcată care urcă la 2.100 de metri la refugiul Vârful Ascuţit. Acolo poți admira panorama întregii creste. Vei avea senzația că te afli deasupra întregii lumi. Liniștea, culorile, aerul, tot ce te înconjoară te va face să simți starea de bine pe care o căutai într-un weekend relaxant la munte. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută