Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Bucurie, sport și muzică în weekend la Coresi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucurie, sport și muzică în weekend la Coresi Share Bucurie, sport și muzică în weekend la Coresi


Ultimul weekend de primăvară din acest sezon aduce la Coresi o serie de evenimente dedicate deopotrivă copiilor, tinerilor, părinților sau bunicilor! 

Din programul special pregătit nu vor lipsi voia bună, muzica, sportul, dar și expoziții interesante! 

Astfel,  sâmbăta, 29 mai, de la ora 10:00, sportiv amator sau de performanță ești așteptat în zona Șezătoare pentru a-ți ridica kitul de participare la Maratonul Internațional Brașov.

De la ora 11:30, ești invitat împreună cu cel mic al tău în Piața cu Copaci să descoperi peripețiile cu mult tâlc ale personajelor din “Povestea porcului”, pusă în scena de prietenii noștri de la Valiza cu teatru.

Ziua va continua cu o expoziție inedită. De această dată, în parcarea Coresi, te așteptăm la parada trupelor NATO. Vei putea admira standurile de prezentare a tehnicii și armamentului militarilor americani şi români,  în intervalul orar 11.00-15.00. La eveniment va fi prezentată o parte din artileria de luptă, precum și aparatura de război a  militarilor americani și români. Evenimentul este organizat de 2 Cavalry Regimental Engineer Support, în cooperare cu Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”.

Începând cu ora la 16:30, scena din Piața cu Copaci va răsuna pe acordurile celor mai talentați copii din grupul SorArt. Peste 40 de micuți talentați ne vor bucura cu un concert de pian, vioară, chitară și orgă.

Duminică Party-nation te invită, începând cu ora 15:00, la Intrarea Bucuriei, să pătrunzi în lumea fascinantă și jucăușă a copilăriei.

Participarea la toate evenimentele este gratuită!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută