Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Câștigă invitații la proiecția de gală „Dincolo de calea ferată”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câștigă invitații la proiecția de gală „Dincolo de calea ferată” Share Câștigă invitații la proiecția de gală „Dincolo de calea ferată”


Miercuri, 27 aprilie, publicul din Brașov va avea ocazia de a se întâlni cu echipa filmului „Dincolo de calea ferată” în cadrul proiecției speciale de la ora 19:30, la Cinema One. Vor fi prezenți regizorul Cătălin Mitulescu și actrița Ada Condeescu.

„Dincolo de calea ferată” este o comedie romantică cu nuanțe nostalgice, încărcată de muzică levantină, suspans și umor.

„Există multă tensiune într-un cuplu când cei doi se revăd după un timp. Întâlnirea are o miză uriașă, mai ales dacă se iubesc”, spune Cătălin Mitulescu despre filmul său.

Participă la concurs și câștigă una din cele 5 invitații duble disponibile pentru proiecția de gală în prezența echipei filmului. Înscrie-te la tragerea la sorți ce va avea loc mâine printr-un comentariu cu textul „MERG LA FILM” și urmărește pagina de facebook Zile și Nopți Brașov ca să vezi dacă ai câștigat. Succes!


Sinopsis: Radu se întoarce din Italia după o absență de un an și își găsește soția total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere și confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început. Muzica răsună dincolo de calea ferată și toți prietenii petrec la o nuntă în cartier. Nicicând noaptea nu a fost mai lungă.

Dincolo de calea ferată regăsim un București viu, efervescent și uman, reconstruit de regizorul Cătălin Mitulescu dintr-o memorie pe care o aduce în timpul prezent. E o poveste relațională despre capacitatea unei femei de a reface țesătură familială destrămată, despre jocurile de putere dintre genuri și despre un moment simbolic în tranziția românească: emigrația masivă spre Vest, înspre o lume aparent mai bună, dar care o lasă în urmă, spre uitare, pe cea veche.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută