Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

UNDE GĂSIM CEL MAI BUN PĂSTRĂV ?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii UNDE GĂSIM CEL MAI BUN PĂSTRĂV ? Share UNDE GĂSIM CEL MAI BUN PĂSTRĂV ?


Ne aflăm în postul Pastelui, perioada perfectă pentru detoxifiere și regenerare a organismului. Pe lângă legumele și verdețurile de sezon vă recomandăm și carnea de pește, bogată în omega 3 și alți nutrienți esențiali funcționării orgranismului nostru.

Aflată la 15 km de Baia Mare, într-o oază de liniște, în inima naturii, Păstrăvăria Lostrița este locul ideal de unde ne putem procura păstrăvul proaspăt. Crescut în apă de munte, într-o zonă nepoluată, păstrăvul de la Lostrița, este gătit în restaurantul propriu în cel mai gustos fel.

La grătar, pe cărbuni sau prăjit în făină de mălai cu mămăligă sau cartofi, este un deliciu pentru cei care apreciază carnea de pește. La Complex Lostrița găsim și un alt tip de pește – unic în Maramureș- păstrăvul somonat.

Filetat și preparat după rețete proprii, acesta reușește să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Păstrăvăria Lostrița vinde și păstrav proaspăt la prețul de 24 lei/kg. Iar dacă doriți să vă bucurați de produsele noastre și acasă, în fiecare zi de vineri, livrăm gratuit la domiciliu, păstrav și icre. Comenzile se preiau la telefon 0740917977

Complex Lostrița Baia Mare, Str.Blidari 13B

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută