Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Au „înflorit” terasele, apar și zâmbetele

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Au „înflorit” terasele, apar și zâmbetele Share Au „înflorit” terasele, apar și zâmbetele


E o bucurie generală în Brașov de când au apărut terasele prin Brașov. Unele și-au întins umbrelele timid încă de la începutul lunii, altele au așteptat zilele mai însorite.

Cafenelele de pe Republicii au pregătit frappe-uri care mai de care mai delicioase, numai bune pentru zilele calde de la mijloc de aprilie. Și în restul orașului, oamenii s-au bucurat de primele prânzuri servite în aer liber, unde parcă mâncarea e mai gustoasă și apetitul mai ridicat.

Au apărut pe la vitrine și iepurașii, puișorii aurii și ouăle încondeiate, toate vestitoare ale sărbătorii pascale ce se apropie. De acum în magazine „înfloresc” și ofertele cu aceeași tematică pentru coșul de cumpărături ce se cere umplut.  

În această ediție Zile și Nopți vei afla despre evenimentele ce precedă sărbătorea Paștelui, despre oferte, despre noile terase, concerte, spectacole sau filme ce vor face fiecare zi demnă de zâmbetele tale. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută