Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Promoție Intraceuticals – Ofertă valabilă până la finalul lunii mai 2016

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Promoție Intraceuticals – Ofertă valabilă până la finalul lunii mai 2016 Share Promoție Intraceuticals – Ofertă valabilă până la finalul lunii mai 2016


Intraceuticals – probabil cel mai faimos tratament facial, cunoscut și ca „tratamentul Madonnei”, are un preț special la clinicile aBeauty până la finalul lunii mai 2016.

Intraceuticals este unul dintre puținele tratamente faciale premium complet neinvazive, care poate înlocui injectările cu acid hialuronic.

Alege Intraceuticals în clinicile aBeauty, până la finalul lunii mai 2016 și beneficiezi de reducere de preț și tratamente complementare gratuite, pentru rezultate și mai bune.

Tratamentul Intraceuticals este de mai multe tipuri, în funcție de nevoile tenului tău: Rejuvenate, Opulence, Atoxelene și seria de boostere.

Până la finalul lunii mai 2016, indiferent de tratamentul Intraceuticals pentru care optezi, dacă alegi o singură ședință Intraceuticals, beneficiezi de o reducere de preț de 15% și primești o microdermabraziune gratis.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută