Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Gram Expert – expoziție despre gramatica limbii române

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gram Expert – expoziție despre gramatica limbii române Share Gram Expert – expoziție despre gramatica limbii române


În perioada 11 – 24 aprilie 2016, Expoziții Călătoare desfășoară în cadrul centrului comercial Eliana Mall, proiectul  „Gramexpert”, expoziție interactivă pentru copii, care abordează gramatica limbii române. Gramatica devine jucăușă și ușor de înțeles. Prin intermediul jocurilor și al instalațiilor interactive, elevii vor fi purtați pe tărâmuri aride: de la fonetica și vocabular la întortocheatul teritoriu al sintaxei. În urma acestei activități elevii vor rămâne nu doar cuprinsi de  voie bună, dar și cu solide cunoștințe de gramatică. Ne jucăm, ne distrăm și devenim experți în gramatică. Expoziția se adresează copiilor cu vârsta minimă de 7 ani. Expoziția este realizată cu sprijinul doamnei profesoare de limba și literatura română, Cristina Lorincz.

Expoziția se poate vizita numai cu programare la 0721028967 zilnic între orele 09:00 – 19:00, activitatea durează în jur de 75 de minute.

Prețul unui bilet este de 12 lei / copil, pentru grupurile organizate, prețul este de 10 lei/ copil.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.