Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Conferința internațională de Psihologie Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Conferința internațională de Psihologie Brașov Share Conferința internațională de Psihologie Brașov


Asociația Psihologilor Atestați din România (A.P.A.R.) are deosebita plăcere de a vă invita la cea de a XI-a ediție a Conferinței de Psihologie Aplicată cu participare internațională pe tema  ,,DEPRESIE și ANXIETATE – Punți între teorii și aplicații practice” care se va desfășura în perioada 8-10 aprilie 2016 în sălile de conferință Europa ale hotelului Aro Palace 5* din Brașov.

Motivația alegerii temei conferinței este răspândirea galopantă a tulburării depresive, în majoritatea cazurilor asociată cu tulburarea anxioasă, care până în 2020 se estimează de către O.M.S. va deveni principala cauză de dizabilitate.

Evenimentul este adresat atât specialiștilor, cât și membrilor din comunitate care lucrează cu copii, adolescenți și adulți cu nevoi speciale sau aflați în situații de risc, precum și persoanelor care doresc să înțeleagă mai multe despre depresie și anxietate și modalitățile de a le depăși.

Vom atinge, alături de specialiști în psihologie și medicină subiecte precum: metode pentru prevenirea și reducerea simptomelor depresiei și anxietății, contracararea posibilelor recidive, reinserția social, profesională sau pensionarea medicală a pacienților, alternative pentru activarea și menținerea stării de bine din perspective antropologice, psihopatologice și psihoterapeutice.

Din programul conferinței vă invităm să participați la:

  • Autismul dintr-o perspectivă a dezvoltării – Noi perspective asupra tulburărilor din spectrul autist Dr. Martine F. Delfos, PhD, PICOWO, Utrecht, Olanda (9 aprilie, orele 9.00-13.00)
  • Regăsirea puterii interioare – elimină anxietatea și depresia – Psiholog Clinician principal Niculina Gheorghiță, Holisterapia Training – Iași (9 aprilie, orele 11.00-13.00)
  • Depresia la vârsta a 3-a – aspecte psihologice și sociale – Prof. univ. dr. Doru-Vlad Popovici, Lector univ. dr. Emilia Oprișan, Universitatea din București (9 aprilie, orele 11.00-13.00)
  • Depresia la adolescent – cauze, manifestări, tratament – Lector Univ. Dr. Emilia Oprișan, Universitatea din București, Psihoterapeut Daniel Cristea, București (9 aprilie, orele 16.00-18.00)
  • Depresia, Anxietatea Revizuite ca DAR – Psih. Pr. Veronica Jardan, psiholog clinician principal, supervizor, psihoterapeut psihodramă și hipnoză clinică ericksoniană, Centrul Internațional de Psihologie și Psihoterapie New Life, președinte  Asociația Psihologilor Atestați din România- APAR (10 aprilie, orele 13.00-15.00)

Taxa de participare în valoare de 50 lei/atelier, respectiv 100 de lei pentru atelierul susținut de Dr. Martine F. Delfos se achită în contul Asociaţiei Psihologilor Atestaţi din România, C.F. 28466630, – RO38BRDE080SV92468300800, BRD Braşov, menţionându-se numele participantului.

Formularul de înscriere și informații suplimentare despre conferință găsiți la adresa: www.psihologii.ro

office@psihologii.ro

www.psihologii.ro

0751.515.157

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.