Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Înscrie-te la primul curs de instructor Barre din România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Înscrie-te la primul curs de instructor Barre din România Share Înscrie-te la primul curs de instructor Barre din România


Cursul este realizat de NONA BARRE FITNESS în parteneriat cu GRAND FITNESS BRAŞOV.

Este un curs cuprinzător, care diseca fiecare exerciţiu specific acestui tip de antrenament fitness, cu accent pe tehnica corectă şi aliniament. Sunt abordate în cel mai mic detaliu modificări, contraindicaţii şi adaptări progresive, oferind instructorilor cea mai bună bază informativă.

Acest tip de antrenament foarte popular în afara ţării, încorporează precizia mişcărilor din Pilates cu tehnica baletului. Combinaţia de elemente fuzionează într-un antrenament provocator, care întinde şi sculptează musculatura, în timp ce arde grăsimea. Echilibrul, puterea, flexibilitatea şi controlul sunt mult îmbunătăţite. Această metodă de antrenament are rezultate incredibile în redefinirea corpului.

Adăugând acest nou antrenament în programul claselor de fitness, vei capta atenţia unui număr foarte mare de clienţi noi şi vei oferi clienţilor existenţi un antrenament nou şi atractiv. Acest lucru îţi oferă avantajul de a fi înaintea competiţiei şi să îţi fidelizezi clienţii.

Ne dorim pentru instructorii noştrii să fie cei mai buni şi să îşi continue dezvoltarea, de aceea oferim posibilitatea alăturării asociaţiei pentru participarea la workshopuri tematice periodice şi de coregrafii.

Condiţie de participare:

Certificat de Instructor Aerobic-Fitness sau Instructor Pilates, Instructor balet, Instructor Dansuri Sportive, Facultatea de Sport sau certificări similare (ex: Kinetoterapie, etc).

Data următoarelor cursuri:

Grupa mai 2016 (14-15.05.2016; 21-22.05.2016; 28-29.05.2016)

Grupa iunie 2016 (11-12.06.2016; 18-19.06.2016; 25-26.06.2016)

Grupa octombrie 2016 (15-16.10.2016; 22-23.10.2016; 29-30.10.2016)

Programul cursului este:

sâmbătă şi duminică 09:00 – 19:00 cu pauze de masă: 12:00-13:00 şi 16:00-16:30

Mesele se poate servi în cadrul restaurantului Teo Luch Fit din incinta Grand Fitness.

Taxa cursului de perfecţionare Instructor Barre Fitness, modul BASIC Intensiv: 2000 lei (cuprinde contravaloarea celor 6 zile de curs, examinarea, eliberarea diplomei şi suportul de curs în format electronic, care se va livra către cursant cu o săptămână înainte pentru parcurgere)

Pentru participanţii la SEMINARUL DE LANSARE A CURSULUI DE BARRE se acordă un Discount de 25%.

Taxa cursului se achita în 2 rate: 1000 lei la înscriere şi 1000 lei în prima zi a cursului. Înscrierea se realizează online prin email la: cursuri@nonafitness.ro

Pentru locaţia de desfăşurare: am ales cel mai performant centru de fitness din Braşov, Grand Fitness, un concept unic dispus pe o suprafaţă de 3000 m2.

Dintre temele principale ale cursului:

  • Ce este metoda Barre Fitness?
  • Încălzirea în antrenamentul de barre
  • Principiile exerciţiilor executate la bară
  • Principiile exerciţiilor executate la saltea
  • Stretching-ul în antrenamentul de barre
  • Coregrafie
  • Principii de fitness
  • Adaptarea antrenamentului pentru populaţia specială

… şi nu numai. Iar în încheiere, cursanţii vor susţine un examen teoretic şi practic, care îi va certifica drept primii instructori de Barre Fitness din oraşele de reşedinţă. Dacă participanţii nu sunt mulţumiţi de rezultatele obţinute, pot solicita reexaminarea după o perioadă stabilită de comun acord şi achitarea taxei de reexaminare de 150 RON. Certificatul de participare obţinut în urma cursului oferă titularului dreptul de a preda Barre Fitness în cadrul sălilor unde activează.

De asemenea, în luna noiembrie vom trage linie şi vom acorda diplome de „Primul Instructor de Barre” din oraşele participante în funcţie de notele obţinute în urma examinării.

Formatorul Cursului: NONA TRIF, primul (deocamdată) şi singurul Instructor de Barre din România.

Pentru mai multe informaţii te invităm la Seminarul de LANSARE AL CURSULUI DE INSTRUCTOR BARRE din 02 aprilie 2016, sâmbăta ora 11:30-14:30 la Grand Fitness Braşov.

Locurile sunt limitate, fără invitaţie, intrarea este 50 de lei.

Înscrieri la cursuri@nonafitness.ro până cel târziu 18.03.2016. În cadrul seminarului, instructorii vor experimenta principiile de antrenament în segmente de antrenament demonstrativ, vor fi informaţi cu privire la beneficiile fiziologice şi perspectivele acestui business.

Eşti pregătit pentru o carieră de succes în fitness?

Te aştept la cursul care îţi asigură întâietatea pe piaţa din România în cel mai nou trend de fitness din ţară, Barre-ul!

NONA TRIF

Instructor Barre Fitness & Nutriţionist

0720-688-793

http://www.nonafitness.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută