Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Ce petreceri sunt de 8 martie în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce petreceri sunt de 8 martie în oraș Share Ce petreceri sunt de 8 martie în oraș


8 Martie este o zi specială, cu o eleganță aparte și cu câte un strop de feminism în toate. Femeile sunt sărbătorite în cea de-a opta zi de primăvară, cu multe flori și îmbrățișări calde din partea tuturor. Iar de câțiva ani, 8 Martie este și seara în care bărbații stau acasă, iar fetele ies la distracție fără limite. De obicei paharele sunt pline iar stripperii… goi. Iată petrecerile din oraș la care ai putea merge în seara de 8 Martie să îți faci de cap. 🙂

În Club Move este Ladies Hot Night, o petrecere incendiară de la care nu vor lipsi băieții cu corp lucrat îndelung la sală. Trupa Magic Boys va fi responsabilă de programul HOT adresat fetelor.

În loc să stea în casă, bărbații pot merge la Stand Up Comedy cu trupa CNP, în Berăria Ciucaș.

Made Pub Brașov a pregătit de asemenea fetelor o petrecere cu surprize: reducere de 20% la consumație pentru doamne, iar pentru fiecare grup de 6 persoane, se va oferi o sticlă de șampanie din partea casei.

Sin Boys au pregătit un show de striptease aprins în Bridge Pub. Acolo va fi și free bar.

În The Bank DJ-ul va pune muzică toată noaptea pentru fetele petrecărețe.

Ca să vezi și ce alte evenimente sunt organizate în oraș pe 8 Martie intră pe Zile și Nopți. Noi vă dorim distracție plăcută, fără limite și fără să vă gândiți la ziua lucrătoarea de miercuri. 😀

La mulți ani tuturor femeilor din oraș!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.