Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Țara Viselor caută preşedinte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Țara Viselor caută preşedinte Share Țara Viselor caută preşedinte


PITICUL TĂU ESTE DEZINVOLT, ÎNCREZĂTOR, COMUNICATIV ŞI ÎI PLACE SĂ FIE LIDER? ARE ÎNTRE 6 ȘI 10 ANI? ATUNCI ESTE CANDIDATUL IDEAL PENTRU A DEVENI PREŞEDINTE ÎN TARA VISELOR.

Campania de alegeri se desfăşoară în perioada 8 februarie -10 aprilie 2016, urmând ca pe 11 aprilie să anunţăm numele câştigătorului.

Apoi el va deveni, timp de două luni, cel mai popular preşedinte şi va învăţa alături de noi: să negocieze, să organizeze şi să conducă. Va avea chiar şi salariu, deci va deveni mai responsabil.

Va avea propria şedinţă foto la investirea în funcţie şi va fi imaginea Ţării Viselor. Se va distra de minune, totul într-o joacă serioasă.

Cum?

1. Îl înscrii pe e-mail la contact@tara-viselor.ro până la data de 31 martie.
2. Îl ajuţi să găsească un imn, un steag şi chiar să scrie legile Ţării Viselor pe care să le posteze în cadrul evenimentului de pe Facebook.
3. Te asiguri că are cei mai mulţi susţinători: prin like la postarea lui pe Facebook în timpul campaniei şi/sau prin vot la Țara Viselor în ziua alegerilor (9-10 aprilie).
4. Îl susţii chiar tu la alegeri.

De ce?

Ghidat de noi îşi dezvoltă stima de sine, abilitatea de a lua decizii responsabile şi răbdarea. Proiectul este unul pe termen lung, timp în care preşedintele implementează şi urmăreşte aplicarea legilor propuse şi reprezintă Țara Viselor în toate proiectele organizate în perioada mandatului.

Loc de joacă ȚARA VISELOR

Telefon: 0730 081 030
Adresă: Str. Vasile Carlova 18

Email: contact@tara-viselor.ro
Facebook: Ţara Viselor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută