Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș la început de primăvară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș la început de primăvară Share Nou în oraș la început de primăvară


Zile și Nopți te ține la curent cu tot ce e nou în oraș! Atât în edițiile tipărite, cât și pe site afli ce restaurante s-au deschis, ce cluburi pregătesc petreceri incendiare, ce magazine vin cu oferte speciale și o mulțime de alte vești din oraș. 

Luther Brasserie & Lounge s-a deschis în locul unde era pe vremuri localul pe care îl frecventau medici, profesori și avocați. Astăzi e unul din cele mai uber cool locuri din oraș, ce s-a deschis cu o petrecere renascentistă. De data aceasta nu s-a mai distrat spuma intelectualității brașovene, ci cea a mondenității.

Dacă îți plac mâncărurile pretențioase, băuturile extravagante și deserturile apetisante îți recomandăm noua locație din centrul orașului. Tot la Luther Brasserie se pare că vor fi organizate cele mai cool petreceri din Brașov.

Luther Brasserie & Lounge, Piața Sfatului 10

Tel. 0728158814

Premium Steakhouse e nou în oraș și promovează conceptul „live cooking”. Bucătăria se află la vedere și puteţi vedea cum sunt preparate toate delicatesele pe bază de carne.

Str. Carpaților, nr. 91

Tel. 0723.144.001 / 0726.227.181

Casablanca Wellness&Beauty Lounge reprezintă un concept avansat de centre de înfrumusețare, unde  poți beneficia de cele mai avansate procedee de slăbire-remodelare corporală, epilare definitivă, fermitate cutanată și musculară, tratamente faciale anti-aging.

Str. Nicolae Iorga, nr. 8

Tel. 0747 944 949

„Cuptorul lui Robert” este zilnic aprins și face prăjituri excelente, brioșe apetisante și o mulțime de alte bunătăți dulci. Torturile la comandă vor da culoare evenimentului tău fericit.

Str. Temeliei, nr. 1

Tel. 0724 556 440

Korona Sports Center, sală de antrenament unde poți practica kickboxing, ashihara karate sau jiu-jitsu. Fii mai puternic decât cea mai puternică scuză a ta și practică sport!

Str. Sitarului, nr.27 A

Tel. 0722 556 579Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.