Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Fantasia Land vă invită la Teatru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fantasia Land vă invită la Teatru Share Fantasia Land vă invită la Teatru


Teatrul ARABELA vine din Bucureşti pentru a vă duce în lumea fascinantă a poveştilor. Spectacole de teatru pentru copii, cu păpuși şi actori la vedere, interactive, în care relația dintre copii și păpuşi primează.

Pisele cu care ne vor încânta şi desfăta sunt:

  • „Fata bună şi fata cea rea”
  • „Năzdrăvana vulpe”
  • „Povestea lui Afin şi a lui Dafin”
  • „Cei trei purceluşi”

Preţul este de 16 Lei/ piesă.

Durata unui spectacol este de 30 – 40 minute.

„Spectacolele de teatru sunt realizate, regizate și adaptate de noi, astfel încât să ajungă la sufletul copilului cu ușurință, fiind jucate cu talent și dăruire totala.

Muzica folosită în spectacole alternează între voioșie, haz și suspans, completând în acest fel la reușita unui spectacol de calitate.

Am diversificat activitatea și am participat la numeroase festivaluri din România construind păpuși gigantice, am făcut animație pe străzile orașelor reanimând personaje de epocă, de poveste, și astfel ne-am remarcat prin inventivitatea și inovația de care am dat dovadă.

De asemenea, invitația făcută Teatrului ARABELA la diverse festivaluri din străinătate, cum ar fi: Praga, Lisabona, Paris, Barcelona, au certificat calitatea spectacolelor noastre.

Seriozitatea a fost un atu, conferindu-ne posibilitatea de a mai fi contactați și la alte manifestări de acest gen. V-am prezentat câteva argumente și idei despre ceea ce facem noi și putem realiza, în speranța unei colaborări în spiritual artei, pentru că ARTA NU VA MURI NICIODATĂ!” Teatru Arabela

REZERVĂRI ȘI INFORMAŢII:
0268 411 199 / 0733 417 997 www.fantasialand.ro
office@fantasialand.ro
ADRESA:
Magazin Star, Etajul III, Str Nicolae Bălcescu 62, Brașov
Facebook: Fantasia Land

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.