Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cinema One te trimite în vacanță la Praga!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cinema One te trimite în vacanță la Praga! Share Cinema One te trimite în vacanță la Praga!


Cu ocazia aniversării (27 martie 2016), Cinema One organizează o tombolă, la care pot participa toți cei care achiziționează un bilet la film, în perioada 9 – 26 martie.
 
Premiul oferit în cadrul Campaniei constă într-o excursie pentru 2 (două) persoane la Praga, cu autocarul, în perioada 10 aprilie – 31 mai 2016, oferită de Eurolines România și TUI Travel Center.

Pachetul conține trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus, la hotelul Aron 3*, bilet de autocar dus-întors (Eurolines).

Extragerea se va face în data de 27 martie 2016, ora 14:00.
 
 Regulamentul campaniei îl găsiți pe: http://www.cinemaone.ro/concurs/ și https://www.facebook.com/, secțiunea Notes.
 
MECANISMUL CAMPANIEI
 
Persoanele care achiziționează un bilet la film, la Cinema One, în perioada 09 – 26 martie 2016 pot luă parte la această campanie promoțională. Fiecare client va primi odată cu bonul fiscal, un flyer cu campania “Cinema One te trimite în vacanță, la Praga”, care include și un talon de înscriere la tombolă. Participanții vor completa talonul de înscriere și îl vor depune în urna special amenajată, lângă casele de bilete Cinema One.
 
Taloanele pot fi introduse în urnă între orele 10:00 și 23:30, în intervalul 09.03.2016 – 26.03.2016.
 
Înscrierea (depunerea taloanelor în urnă) se va face exclusiv în perioada Campaniei. Se va acorda un singur talon de participare pentru un singur bon fiscal primit în urma achiziționării unui bilet.
 
Acest talon va fi completat de către Participant prin indicarea obligatorie a următoarelor informații: nume, prenume, telefon, email, localitate, județ, bilet film Cinema One și acordul pentru prelucrarea datelor.
 
Un Participant poate completa un singur talon de participare, pentru un bilet la film cumpărat de acesta, în perioada promoțională.
 
La finalul campaniei, duminică, 27 martie 2016, ora 14:00, se va organiza o tragere la sorți manuală. Tragerea la sorți se va desfășura în prezența unui reprezentant al organizatorului și a unui notar public. Tragerea la sorți este un eveniment public. La cerere, orice persoană poate participa la acest eveniment. Cererea va fi făcută, în scris, la adresa Organizatorului, cu minimum 48 de ore înaintea desfășurării evenimentului respectiv.

În cadrul acestei trageri la sorți se va desemna un câștigător și trei rezerve.
 
 Organizatorul își declină orice răspundere, în situația în care oricare dintre Participanții desemnați câștigători nu răspund la apelurile reprezentanților Organizatorului, nu se află în aria de acoperire a operatorului telefonic sau pentru orice situații în care Participanții câștigători nu pot fi contactați prin telefon în termenul de 3 zile lucrătoare.
 
 Pentru validarea câștigătorilor este necesar ca datele oferite la primul apel al organizatorului, la care s-a primit răspuns, să coincidă cu datele din talonul de participare cu care Participanții câștigători s-au înscris în Campanie.
 
 Premiul Campaniei va fi înmânat câștigătorilor numai în baza unui proces verbal de predare-primire care conține datele de identificare ale câștigătorilor, bonurile fiscale emise de Cinema One, precum și semnăturile de primire și de predare ale câștigătorilor, respectiv a reprezentantului Organizatorului. Refuzul de a semna orice document ce atesta atribuirea efectivă a premiului către câștigători, conduce la pierderea dreptului câștigătorilor de a intra în posesia premiului.
 
 Numele câștigătorilor va fi postat pe pagina de Facebook www.facebook.com/cinemaonebrasov și pe site-ul www.cinemaone.r

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.