Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

8 ore peste program pentru o cauză bună la Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 8 ore peste program pentru o cauză bună la Braşov Share 8 ore peste program pentru o cauză bună la Braşov


Este al treilea an în care Fundaţia Comunitară Braşov, împreună cu un grup de voluntari, îşi dedică „8 ore peste program pentru o cauză bună”.

Pe 18 martie, începând cu ora 19.00, voluntari specialişti în marketing, comunicare, management, dar în special în fapte bune, vor rezolva temele propuse de cinci organizaţii non-profit din Braşov.

O noapte pe an, specialişti din diferite domenii, împărţiţi pe echipe şi coordonaţi de mentori cu viziune, donează cele mai preţioase resurse ale lor – timpul, experienţa profesională şi spiritul proactiv.

Toate acestea pentru a găsi soluţii creative şi planuri reale de acţiune pentru fiecare obiectiv al organizaţiilor locale participante.

În perioada 1 – 12 Februarie 2016, organizațiile non-profit care au nevoie de o viziune proaspătă în probleme ce îşi găsesc rezolvarea prin domenii ca marketing, vânzări, sau comunicare, sunt încurajate să își înscrie proiectele, prin completarea formularului de aici.

În 2015 evenimentul s-a desfăşurat simultan în 16 orașe din lume (Berlin, Utrecht, Portalegre, San Francisco, Bucureşti etc). În Braşov a adunat 6 echipe de voluntari specialiști care au rezolvat 6 teme punctuale propuse de organizații non-profit. Implicarea voluntară a facilitatorilor, voluntarilor și a organizațiilor a însumat peste 400 de ore, adică 15 săptămâni de lucru ale unui angajat cu normă întreagă.

„8 Hours’ Overtime for a Good Cause” a fost organizat pentru prima dată acum 11 ani la Amsterdam. Mai multe detalii, puteți găsi aici: www.8-i.org

Mai multe detalii pentru ediţia de la Braşov din 2016, puteţi găsi accesând link-ul: www.brasov.8-i.ro

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:
ALINA MOLDOVAN
Manager de proiect
Email: alina@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 162 726
VALENTIN CONSTANTIN
Fundația Comunitară Braşov
Email: valentinc.ogner@gmail.com
Telefon: 0743 005 991

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută