Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Noul album al Rihannei, pe primul loc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noul album al Rihannei, pe primul loc Share Noul album al Rihannei, pe primul loc


Rihanna, artista Universal Music Group intră în istoria topurilor muzicale cu noul ei album ANTI (lansat pe 28 ianuarie), care a devenit number one cu 166.000 de albume vândute în prima săptămâna. Primul single de pe album, „Work”, lansat alături de Drake, a ajuns pe primul loc în iTunes în 91 de ţări în mai puţin de 36 de ore de la lansare şi a fost cel mai bine vândut single digital al săptămânii trecute.

ANTI ocupă şi primul loc în topul Billboard 200, după ce Rihanna a dăruit fanilor ei mai mult de 1 milion de descărcări gratuite, în colaborare cu platforma globală de streaming TIDAL şi Samsung.

 „Work” a devenit cel de-al 27-lea single al Rihannei care intră în top 10 Billboard Hot 100, egalându-i pe Mariah Carey, Janet Jackson şi Elton John. Totusi, Rihanna a obţinut această reusită mai repede decât oricare dintre aceşti artişti (la 10 ani şi 8 luni de la lansarea single-ului „Pon de Replay”, în vara anului 2005). Mai mult, în drumul către vârful clasamentului, Rihanna a fost întrecută doar de un singur nume: The Beatles.

„Lansarea albumului ANTI a fost extrem de inovativă şi de fidelă personalităţii artistice a Rihannei iar artista işi meritată toate distincţiile primite. Rihanna e o artista şi o femeie de afaceri ca nimeni alta. Suntem foarte mândri de ea.” a declarat Jay Brown, preşedintele Roc Nation.

„Este o onoare să lucrez cu Rihanna” a spus Steve Bartels, CEO Def Jam Recordings, partenerul Rihannei în promovarea, vânzarea şi distribuirea albumului ANTI. „A adăugat la legendarul ei CV încă un album de top şi a reuşit să facă asta fără compromisuri. Individualitatea, spiritual, ambiţia şi talentul ei unic sunt o inspiraţie pentru mine.”

La 27 de ani, Rihanna este cel mai bine vândut artist digital al tuturor timpurilor, cu mai mult de 100 de milioane de vânzări certificate cu discuri de aur si platină. Ea deţine atât drepturile de master ale pieselor, cât şi drepturile de compozitie, iar la împlinirea celor 28 de ani pe 20 februarie, va deţine şi drepturile de publishing.

Rihanna se pregăteste de asemenea să inceapă turneul THE ANTI WORLD TOUR în America de Nord pe 26 februarie 2016, urmând ca în vara lui 2016 să viziteze și numeroase orașe din Europa.

The Weeknd şi Big Sean vor fi invitaţii speciali pentru datele europene. Biletele au fost puse în vânzare pe 3 decembrie 2015 pe site-ul www.livenation.com cât și pe http://www.rihannanow.com/tour/

Albumul Rihanna – ANTI – este disponibil AICI.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută