Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Q & A cu Irina Margareta Nistor la Cinemateca Patria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Q & A cu Irina Margareta Nistor la Cinemateca Patria Share Q & A cu Irina Margareta Nistor la Cinemateca Patria


Astăzi, de la ora 19.00, ești invitat la filmul Chuck Norris vs Communism – proiecție specială în cadrul Love Story Festival 2016.

Chuck Norris vs Communism prezintă povestea uimitoare a casetelor video piratate care au transformat vocea unei femei într-un simbol al libertății și care au permis unor milioane de români să păcălească regimul represiv comunist. Ascunsă de ochii vigilenţi ai Securităţii, Irina Nistor a tradus peste 5000 de filme străine în România comunistă a anilor ‘80.

 

Irina Margareta Nistor va fi prezentă la proiecția eveniment din această seară, alături de actrița care a interpretat-o în „Chuck Norris vs Communism”, Ana Maria Moldovan, și echipa filmului.

După film, spectatorii pot adresa întrebări diverse Irinei și echipei. Dacă dorești să rezervi un loc la această proiecție accesează http://cinematecapatria.ro/.

Tot în această seară, Love Story Ferstival continuă cu filmul „Begin Again (2013) / New York Melody”, la Cinema One, de la ora 19.00 și „9 1/2 Weeks (1986) / 9 săptămâni şi jumătate”, la Cinemateca Patria, de la ora 21.00. Vezi AICI programul festivalului. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută