Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Târgul de ONG-uri – „Cetăţean Activ în Comunitate”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul de ONG-uri – „Cetăţean Activ în Comunitate” Share Târgul de ONG-uri – „Cetăţean Activ în Comunitate”


43 de ONG-uri din judeţ se vor prezenta braşovenilor, în perioada 10-12 februarie, în cadrul Târgului de ONG-uri.

Evenimentul va avea loc la Coresi Shopping Resort, sub numele de „Cetăţean Activ în Comunitate”, în intervalul orar: 15.00 – 19.00.

În cadrul Târgului, fiecare organizaţie va avea un stand de prezentare. Vizitatorii vor putea cunoaşte organizaţiile cu activităţile lor, dar vor avea şi posibilitatea de a învăţa despre termeni „Binele începe cu tine” este o nouă campanie de strângere de fonduri pentru susținerea programelor terapeutice ale beneficiarilor Asociației „Rază de Speranță” Brașov.

Astfel, organizația brașoveană care își oferă serviciile terapeutice pentru peste 60 de copii cu autism, ne invită să scriem împreună povestea binelui pentru acești micuți.

Împreună “CÂND DAI, LA ÎNCEPUT DAI DIN CEEA CE AI, APOI, DE LA UN MOMENT DAT, DAI DIN CEEA CE EȘTI.” precum: implicare civică şi drepturile omului, xenofobie, rasism, toleranţă, înţelegere multiculturală şi altele.

De asemenea, cei care participă la eveniment, vor avea posibilitatea de a se înscrie ca voluntar pentru o zi în cadrul organizaţiilor prezente la târg. Organizatorul acestui eveniment este Asociaţia Sprijin şi Dezvoltare din Braşov, care doreşte să crească vizibilitatea sectorului ONG.

Pentru informații suplimentare despre eveniment, vă rugăm să accesați pagina de web a proiectului www.dcong-asd.ro, secțiunea „Stiri” sau la telefon (+40) 751 120 655 și e-mail: sprijinsidezvoltare@yahoo.com.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută