Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Ateliere pentru copii la Teatrul Arlechino

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ateliere pentru copii la Teatrul Arlechino Share Ateliere pentru copii la Teatrul Arlechino


În vacanţa dintre semestre, din perioada 8-12 februarie, la Teatrul „Arlechino” se vor organiza mai multe ateliere pentru copii.
„Arlechino Recreativ şi Creativ” cuprinde mai multe ateliere destinate în special copiilor cu vârste între 5 și 10 ani. „În fiecare zi, actori ai Teatrului vor citi poveşti, poezii, le vor interpreta cu personaje. De asemenea, copiii vor putea învăţa să îşi confecţioneze măşti sau capete de păpuşi, să taie materiale, să facă ceva creativ şi util. Încercăm să le dezvoltăm creativitatea, într-un cadru plăcut şi dorim ca aceste ateliere să se desfăşoare în fiecare vacanţă, exceptând vacanţa de vară”, a explicat Mihaela Soloceanu, manager al Teatrului „Arlechino” Braşov.
Activitățile se vor desfășura se vor desfăşura între orele 11.00 – 13.00.
Părinţii îi pot înscrie pe micuţi la sediul Teatrului, de pe Apollonia Hirscher (lângă Centrul Cultural Reduta), la Serviciul Marketing sau la telefon 0268/ 475 243.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută