Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

“The Revenant”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “The Revenant”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend Share “The Revenant”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend


Filmul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass“, în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. 57.071 de spectatori au plătit în total 1.136.572 de lei ca să vadă acest film distribuit de Odeon Cineplex.

Inspirat din evenimente adevărate, The Revenant: Legenda lui Hugh Glass este o experiență zguduitoare și viscerală ce descrie aventura epică a unui bărbat (interpretat de Leonardo DiCaprio) care încearcă să supraviețuiască după ce a fost atacat de un urs în pădure. Echipa sa de vânătoare îl crede mort și îl abandonează. Glass îndură o durere inimaginabilă, dar și trădarea confidentului său, John Fitzgerald (Tom Hardy). Ghidat doar de voința pură de supravieţuire și de dragostea pentru familia sa, Glass este forţat să înainteze printr-o iarnă teribilă şi să lupte cu toate puterile pentru viață și izbăvire. Cu o acțiune ce se petrece în America anului 1823, filmul explorează transformarea omului în căutarea supraviețuirii.

„De cinci ani visez la acest proiect,” spune regizorul Alejandro González Iñárritu. „Este o poveste intensă, emoțională care se petrece într-un decor superb, de poveste, care explorează viețile vânătorilor care au crescut spiritual chiar dacă au suferit foarte mult fizic. Am îndurat condiții fizice și tehnice dificile pentru a scoate toate emoțiile din această aventură incredibilă.”

Comedia “Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride along 2“, de Tim Story, ocupă locul al doilea în box office, cu încasări de 595.467 de lei şi 30.835 de spectatori.
James (Ice Cube) și Ben (Kevin Hart) sunt trimiți la Miami pentru a participa la una dintre cele mai importante operațiuni ale poliției: capturarea lui Pope (Benjamin Bratt), noul șef al mafiei de stupefiante. În plus, Ben trebuie să se însoare cu sora lui James. Acesta din urmă încă mai speră că un miracol o va arunca pe sora lui în brațele unui tip mai puțin nătăfleț. Ca să ajungă la timp la nuntă Ben și James trebuie să reușească imposibilul: să scape întregi din aventura de la Miami. Comedia este distribuită în cinematografe de Ro Image 2000.

Premiera lungmetrajului “Al 5lea val/ The 5th Wave“, de J. Blakeson, ocupă locul al treilea în box office-ul românesc de weekend, având încasări de 514.640 de lei şi fiind vizionat de 27.341 de spectatori.
În film, leagănul omenirii este supus unor atacuri teribile – cutremure de pământ, puls electromagnetic, boli şi epidemii – spaimele cu care trebuie să se confrunte mulţi dintre noi în viaţa de zi cu zi. Planeta este invadată de extratereștri. Vedem că cele patru atacuri ucigaşe au decimat cea mai mare parte a planetei Pământ. Cuprinsă de spaimă şi neîncredere, Cassie (Chloë Grace Moretz) fuge, încercând cu disperare să-şi salveze fratele mai mic. În timp ce se pregăteşte pentru cel de-al 5-lea val, inevitabil şi letal, Cassie face echipă cu un tânăr care ar putea deveni ultima ei speranţă – şi asta dacă ar putea avea încredere în el.

Lungmetrajul “Cei opt odioşi/ The Hateful Eight“, de Quentin Tarantino, cu Samuel L. Jackson, Kurt Russell şi Jennifer Jason Leigh în rolurile principale, a coborât pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 225.452 de lei, după ce a fost văzut de 10.883 de spectatori.

Animaţia “Norm de la Polul Nord“, de Trevor Wall, se află pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 206.439 de lei şi 12.670 de spectatori.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută