Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Florin Piersic împlinește astăzi 80 de ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Florin Piersic împlinește astăzi 80 de ani Share Florin Piersic împlinește astăzi 80 de ani


Are de 4 ori 20 de ani, după cum a spus ieri la cinematograful din Cluj care îi poartă numele. E și astăzi la fel de plin de viață, tot cu zâmbetul pe buze și împrăștie doar dragoste în jurul său. A spus jurnaliștilor că nu vrea să i se mai ureze „La mulți ani”. Dar ne e greu să ne abținem, nu-i așa?

Nu poți să nu te bucuri în sinea ta când știi că azi unul din titanii actoriei românești împlinește 80 de ani. Asta pentru că de fiecare dată când l-ai vazut pe scenă, în sala de cinema sau la televizor ți-a umplut sufletul de bucurie. Fiecare cuvânt al său emană bunătate, fiecare zâmbet pare că iți este dăruit doar ție.Dacă l-ai văzut în piesa „Străini în nopate”, ai simțit probabil la fel. Spectacolul va avea loc și pe 1 februarie 2016, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. 

Nu îi urăm „La mulți ani” ca să scăpăm de ocară, dar îi dorim să ne încânte inimile veșnic cu arta sa și să fie aplaudat la nesfârșit.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută